Ode Aan Hazes in de Lotto Arena met Michiel De Meyer

Meer dan 45.000 mensen namen 14 jaar geleden in de Amsterdam ArenA afscheid van André Hazes. Zijn pakkende afscheidsceremonie werd rechtstreeks uitgezonden, goed voor ruim 6 miljoen kijkers, waarvan meer dan 1 miljoen Vlamingen. Jaren na zijn dood blijft André immens populair in de Lage Landen en zijn Hazes-klassiekers als ‘Zij gelooft in mij’, ‘Een beetje verliefd’, ‘Kleine jongen’, ‘Bloed, zweet en tranen’ en ‘De vlieger’ uitgegroeid tot collectief muzikaal erfgoed. Hoog tijd voor een ‘Ode aan Hazes’ en die komt er op zondag 22 april 2018 om 16.00 uur in de Antwerpse Lotto Arena. Samen met een live band, brengen Volumia!-boegbeeld Xander de Buisonjé, gepassioneerd Hazes-vertolker Luc Caals, Vlaamse topzangeressen Dana Winner en Isabelle A, en Steracteur Sterartiest-winnaar Michiel De Meyer de grootste hits van Hazes. “Dit is een middag voor iedereen die houdt van het levenslied en de tijdloze klassiekers van André Hazes”, klinkt het bij de organisatoren. 

Voor Steracteur Sterartiest-winnaar Michiel De Meyer is optreden in de Lotto Arena, tussen deze gevestigde waarden, een volgende stap in de realisatie van zijn muzikale droom. “Wie had enkele maanden geleden gedacht dat ik ooit op dezelfde affiche zou staan als Xander de Buisonjé, Isabelle A en Dana Winner, een topper uit Nederland en twee van de strafste stemmen uit Vlaanderen? Ik moet toegeven dat ik dat zelf ook niet meteen had verwacht. Onlangs liet ik me in ‘Van Gils & Gasten’ ontvallen dat op eigen kracht het Sportpaleis laten vollopen mijn grote droom is. Of dat er ooit van komt, dat zullen we wel zien, dromen mag hé. Met ‘Ode aan Hazes’ eren we een absoluut icoon, dus laat me nu eerst maar eens bewijzen dat ik me staande kan houden tussen deze toppers op het podium van de Lotto Arena”, besluit Michiel met de glimlach.