Ketnet lanceert ‘Heldenland’

Op 16 april start op Ketnet de gloednieuwe reeks van de Helden: Heldenlandeen programma van Hotel Hungaria voor Ketnet. In Heldenland bouwen Helden Maureen, Sieg, Nico en Dempsey samen met Ketnetters de coolste speeltuin van Vlaanderen. De speeltuin, die op het Steentjesplein in de stad Tienen is gebouwd, zal na 20 mei openen voor publiek. Heldenland is een land waar ieder kind een held kan zijn.

In september 2017 lanceerden de Helden een oproep naar alle kinderen in Vlaanderen om hun droomspeeltuig te ontwerpen. Ontzettend veel creatieve en originele tekeningen werden hun opgestuurd. Met de ideeën van de kinderen als inspiratie gingen de Helden aan de slag. Hoe maak je een death ride? Waarop kan je allemaal klimmen? Welk speeltuig mag absoluut niet ontbreken? Zes weken lang dachten de Helden hierover na en bouwden de coolste speeltuin van Vlaanderen.

“Heldenland is een plaats waar je samen met je vrienden je volledig kan komen uitleven. Iedereen kan hier de held komen uithangen” – Sieg De Doncker