#LikeMe & Gio Kemper genomineerd voor Radio 2 Zomerhit!

Wint Niels Destadsbader zijn derde Zomerhit op rij? Die kans bestaat, want de West-Vlaming is genomineerd met Mee Naar Boven. De awards worden op zondag 18 augustus uitgereikt.

Mathias Vergels en de cast van de Ketnetreeks #LikeMe zijn elk drie keer genomineerd. Vergels neemt het in de categorie soloartiest op tegen Isabelle A, Slongs, Kate Ryan en Bart Herman. In de categorie doorbraak zijn Gio Kemper, IBE, The Starlings (Tom Dice en Kato Callebaut) en #LikeMe zijn opponenten. Bij de groepen gaat het tussen Hooverphonic, De Geest, The Starlings, Sacha & Davy en #LikeMe.

Het publiek kan op zijn favoriet stemmen via de website van Radio 2. Op 18 augustus presenteren Bart Peeters en Siska Schoeters Radio 2 Zomerhit 2019 aan de vuurtoren van Blankenberge. De show wordt live uitgezonden op Eén en Radio 2.