Karen Damen in Liefde Voor Muziek

De ene komt net piepen in de muziekwereld, de andere reeg de hits al aan elkaar. Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek brengt een boeiende mix van jong talent en echte hitkanonnen samen. André Hazes, Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt, Peter Van Laet van Mama’s Jasje en Tom Dice & Kato van The Starlings pakken eind oktober hun koffers om hun muzikale magie uit te oefenen op elkaars repertoire. Onder een inspirerende Spaanse zon zullen ze hun songs uitwisselen en er hun eigen stempel op drukken. Die muzikale parels worden in het voorjaar van 2020 losgelaten in seizoen 6 van Liefde voor Muziek.

Met trots kunnen we vertellen dat Karen Damen het volgende jaar exclusief te boeken zal zijn bij Liesje – Artists & Events. Na meer dan 15 jaar gaan we terug samenwerken en daar kijken we ongelooflijk naar uit!

KAREN DAMEN

Met meer dan 15 jaar K3-ervaring weet Karen Damen als geen ander wat het is om de hits aan elkaar te rijgen. Maar tegelijk staat ze ook nog aan het prille begin van haar muzikale carrière. Vorig jaar bracht ze immers haar eerste soloalbum uit: Een ander spoor. Een grote droom die in vervulling kwam. Ze verkocht de Lotto Arena uit en werd beloond met een award voor ‘Beste Doorbraak’. Momenteel is Karen druk bezig met nieuw werk.

“Ik kijk er ongelofelijk naar uit om met deze bende naar het buitenland te gaan voor een muzikaal avontuur. Regi ken ik natuurlijk al mijn halve leven, met Gene Thomas ben ik via Kristel ook heel close en Sean Dhondt ken ik ook goed. Peter Van Laet heb ik destijds leren kennen bij Tien Om Te Zien. En natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar de andere artiesten. Ik heb echt het gevoel dat ik binnenkort op vakantie mag vertrekken. Het is als één grote vriendenreünie.”

Wij kijken alvast uit naar een leuke en succesvolle samenwerking, welkom Karen!

Voor meer informatie kan je ons steeds contacteren.