Eerste single Chapter Two is MNM Big Hits!

Grego en Lennert, samen Chapter Two, hebben hun eerste officiële single als MNM Rising Star uitgebracht! De single heet ‘By My Side’ en is een up-tempo popsingle geïnspireerd door Shawn Mendes. Klinkt nu al heerlijk goed!

De winnaars van MNM Rising Star hebben niet stil gezeten want hun eerste officiële single klinkt top:

By My Side gaat over hoe één woord teveel, één avond of zelfs maar één minuut je hele wereld op z’n kop kan zetten. Hoe het maar blijft malen in je hoofd, hoe je het anders had kunnen doen. Hoe je verloren loopt door iets wat je zo verdomd graag zou willen terugdraaien. Dat zij jouw voeding is, jouw rust, jouw zuurstof. Dat je alles had en er nu niets meer over is…

Liesje – Artists & Events is exclusieve booking agent van Chapter Two.  Voor meer informatie kan je ons vrijblijvend contacteren.