#LikeMe grote winnaar op het Gala Van De Gouden K’s!

In een uitverkocht Sportpaleis zijn er tijdens het Gala Van De Gouden K’s prijzen uitgereikt in 16 categorieën. 5 daarvan zijn voor het populaire “#LikeMe”, waarvan het tweede seizoen momenteel wordt uitgezonden op Ketnet. Er komt trouwens een derde seizoen van de reeks, en de cast geeft later dit jaar nog verschillende optredens in de Lotto Arena. Daarna start hun zomertour langsheen de grootste festivals.

Hoofdrolspeelster Pommelien Thijs valt twee keer in de prijzen: ze is verkozen tot “Ketnet-acteur/actrice van het jaar” en “Coole chick van het jaar”.  Haar tegenspeler Maksim Stojanac is op zijn beurt “Grave gast van het jaar”. “#LikeMe” is volgens de Ketnetters ook de “Band van het jaar” en de “Serie van het jaar”.

Liesje – Artists & Events verzorgt de exclusieve boekingen van #LikeMe.  Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.