‘Vergeet De Tijd’ – nieuw album voor Regi

‘Vergeet De Tijd’ is de naam van het nieuwe solo-album van Regi.  Op 15 mei 2020 – vijf jaar na zijn laatste studio-album, lanceert de topproducer een nieuw album. Daarop staan zijn recentste hits als “Ordinary”, “Ellie”, “Summer Life”, maar ook de hits uit Liefde Voor Muziek. Het titelnummer ‘Vergeet De Tijd’ werd ingezongen door Camille – groot talent van eigen bodem die je onder andere kent uit de populaire jeugdreeks ‘#LikeMe’. Het nummer werd meteen de albumtitel. Zingen ook mee op het album: onder andere Jake Reese, OT, Lester Williams, MATTN, Nelson, Vince Freeman, Tim Dawn, Janieck, Milo Meskens én Jebroer.

Door z’n deelname aan het televisieprogramma ‘Liefde Voor Muziek’ zorgt Regi al meteen voor de eerste zomerhit van 2020: ‘Kom Wat Dichterbij’. Een cover van het nummer van Gene Thomas én een primeur voor Regi, want het is z’n eerste Nederlandstalige nummer ooit.