De Planken

Het moet van de Lustige Kapoentjes geleden zijn dat er zo veel verschillende rare snuiters een clubje vormen en samen op de …euh…de planken staan.
De Planken dus, vijf totaal verschillende typetjes, stripfiguren bijna, maar die samen een hechte muzikale vriendenclub vormen.

De jongens van De Planken brengen een liedjesshow boordevol aanstekelijke eigen deuntjes. Het kan niet anders of de kinderen beginnen spontaan mee te zingen en mee te doen. Zwaaien met die handen bij het gelijknamige nummer of applaudisseren bij Beroemd. Gek dansen hoort er ook bij, vooral op het aanstekelijke Feestje of (hoe kan het ook anders) op Disco. Rob, de altijd goedlachse zanger is verlegen, heeft al eens een pechdag (bal op zijn neus, brilletje helemaal stuk), is verliefd (maar durft het niet goed te zeggen) en Metal Guido vindt zijn mama de max. En op het einde van de show vinden we alles Geweldig.

De Planken zijn een rock- en popgroep voor het jonge grut maar ook de ouders zullen dit een leuke show vinden, want De Planken brengen naast hun eigen nummers ook leuke, bewerkte versies van songs met een vette knipoog naar de populaire muziek. Een rap met Rob? Moet kunnen. En Drive my car van The Beatles brengt ons zowaar met onze gocart naar de dijk van Knokke-Heist aan zee. Om maar te zeggen…met die rare snuiters van De Planken weet je maar nooit.

OPTIONEEL DJ-set: het optreden van De Planken kan -voor of na- aangevuld worden met een kinderdisco.