PLUTO WAS A PLANET

“In mijnen tijd was Pluto nog een planeet!” 
Een zin die millennials later ongetwijfeld nog vaak tegen hun kleinkinderen zullen zeggen. Gevolgd door: “en toen werd er nog goeie muziek gespeeld! En dat verbindt deze groep jonge goden: de liefde voor de muziek van hùn generatie, van 1990 tot nu. Hùn millennium. 

Of we het nu Flippo Funk of Pokémon Pop noemen, verwacht je aan een stevige set millennium-knallers waar je onmogelijk op stil kan blijven staan. Van Will Smith, Beyoncé en the Spice Girls tot Linkin Park, Britney Spears en zelfs Wim Soutaer. Ze passeren allemaal de revue in een wervelende show vol strakke, dansbare medleys.

PLUTO WAS A PLANET is trouwens niet zomaar een coverband. Het zijn één voor één toppers op zich. Aan de microfoons staan presentatrice Danira Boukhriss en comedian William Boeva. Dat gaat ongetwijfeld vuurwerk geven, zeker met de muzikale ruggengraat van: Tim Tielemans (Bandits, Dries & De Belgen) op gitaar, Toon Smet (NRJ, Bandits) aan de keys, Thomas Van Achteren (Ketnet, Bandits) op bas en Laurens De Schutter (Helmut Lotti, de Fanfaar) aan de drums. Voeg hier nog de ervaring van Wouter Vander Veken (producer van o.a. Laura Tesoro en Jill Shaw) aan toe, en de cocktail voor een fantastische avond nostalgisch meeschreeuwen en ongegeneerd twerken is compleet.

On stage

Danira Boukhriss vocals
William Boeva vocals
Tim Tielemans gitaar
Toon Smet keyboard
Laurens De Schutter drums
Thomas Van Achteren bas

Wouter Vanderveken

Een greep uit de setlist

Het beste uit de 90’s: Will Smith • Beyoncé • The Spice Girls • Linkin Park • Britney Spears • Wim Soutaer • …

Technisch

Monitor, FOH mixer & lichttechnieker inbegrepen in de prijs.
Geluid & lichtinstallatie niet inbegrepen, inprikset wel.
Technische fiche verkrijgbaar op eenvoudig verzoek.

Promotie

Elk optreden wordt aangekondigd op social media.
Foto’s & logo worden ter beschikking gesteld voor het maken van eigen promotiemateriaal.

Duurtijd show

Festivalset : 75 minuten.

Prijs

Prijs op aanvraag